Hidraulika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TAK, SIA

Stiklu 1a, Daugavpils LV-5404
Gultņi, blīves, manžetes, gredzeni, siksnas, ķēdes, hidraulika , pneimatika, darbarīki, instrumenti, šļūtenes

Tava tehnika, SIA

1.preču 1, Daugavpils, LV-5401
Hidraulika . Domkrati. Auto pacēlājs. Instrumentu plaukti, krēsli. Ģipškartona pacēlāji.

Tava tehnika, SIA, Veikals

Atbrīvošanas aleja 163, Rēzekne, LV-4604
Instrumentu, dārza preču, veikals Latgalē, Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Līvānos. Zemo cenu internetveikals Latvijā. Dārza preces un piederumi internetā ar piegādi. Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi, REBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley. Profesionālie akumulatoru kokapstrādes, metālapstrādes, mežizstrādes instrumenti.

Tava tehnika, SIA, Veikals

Rīgas 75, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Instrumentu, dārza preču, veikals Latgalē, Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Līvānos. Zemo cenu iternetveikals Latvijā. Dārza preces un piederumi internetā ar piegādi. Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi, rEBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley. Profesionālie akumulatoru kokapstrādes, metālapstrādes, mežistrādes instrumenti.

Timberg, SIA

Krustpils 72, Rīga, LV-1063
Kravas automašīnu remonts, serviss. Metināšanas darbi, izpūtēju remonts. Virsbūves remonts. Krāsošanas darbi. Elektriķis kravas auto mašīnām. Bremžu remonts, eļļas maiņa, hidraulikas remonts kravas, smagajām auto mašīnām.

Unicentrs, SIA

Lielā 1-74, Liepāja, LV-3401
Apaļkoku iepirkšana un tirdzniecība, zāģbaļķi, sīkbaļķi, papīrmalka, tara, finierkluči. Kravu pārvadājumi, starptautiskie un Latvijas kokmateriālu pārvadājumi. Nekustamie īpašumi, pērk mežus, (arī izstrādātus) lauku īpašumus, cirsmas. Mežizstrādes pakalpojumi. Konsultē mežu apsaimniekošanas jautājumos. Mežu novērtēšana, stigošana,

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Kurzemes noliktava OILTEH

Kalni, "Lienes" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Apraksts: Aicinām izmantot smērvielu un eļļu noliktavu Kurzemē!

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

VEIPRO, SIA svari un svaru remonts

Zāļu 4, Rīga, LV-1004
Produkti::

• Svari un svēršanas sistēmas • Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas • Beramkravu svēršana • Svēršanas automatizācijas risinājumi • Svaru komponentes • Auto svari • Svari bunkuriem un tvertnēm • Industriālie svari

Pakalpojumi::

• Svaru remonts un apkalpošana • Svaru remonts • Verificēšana un kalibrēšana • Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana

Varonis, SIA

Stūnīši, "Gaismas motors" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
lietotas ritošās daļas, rumbas, pusasis, autosēdekļi, Sutrak radiatora ventilatori, spoguļi, pneimatika, hidraulika

Vērsītis, SIA, Autoserviss

Kazdanga, Ganību gatve 11, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3457
riepas, riepu tirdzniecība, montāžas serviss, hidrošļūteņu remonts, izbraukuma remonti pie klienta, hidraulika

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

WWW PROF SERVICE, SIA

Suži, Pulkveža 5, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.